Advocaat voor letselschade of strafrecht

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen en wilt u meer weten over aansprakelijkheid en mogelijke schadevergoedingen? Of bent u ongewild in aanraking gekomen met het strafrecht? U ziet het: Geerdink Advocaten uit Oldenzaal is van alle markten thuis. Mr. D.G. Geerdink heeft jarenlange ervaring met deze rechtsgebieden. Zo weet u zeker dat uw zaak - privé of voor uw bedrijf - bij ons in goede handen is.

Advocaat voor letselschade, mediation of incasso’s

Letselschade

Iemand kan letsel oplopen door een ongeval (in het verkeer of tijdens het werk), medische fout of misdrijf. Persoonlijk leed en letsel hebben grote gevolgen. Het belangrijkste is natuurlijk dat het slachtoffer weer geneest. Maar vaak is er ook financiële schade. Het slachtoffer komt voor moeilijke vragen te staan over aansprakelijkheid, de schade en hoe hij vergoeding kan krijgen.

Veelal kost het veel moeite om uw gerechtvaardigde schadevergoeding van een verzekeringsmaatschappij te ontvangen. Niet zelden komt u terecht in een taai onderhandelingsproces. Wij staan u als raadsman bij en nemen het onderhandelingsproces van u over, zodat er een correcte financiële afwikkeling met u kan plaatsvinden.

Daarbij kunt u denken aan onder meer de volgende vormen van schadevergoedingen:

  • smartengeld
  • schadevergoeding in verband met verlies aan verdiencapaciteit
  • schadevergoeding in verband met noodzakelijk aan te vragen huishoudelijke hulp
  • schadevergoeding in verband met beschadiging goederen

Krijgt u onverhoopt te maken met letselschade en wilt u meer informatie? De heer mr. Geerdink informeert u graag nader tijdens een telefonisch gesprek. Uiteraard is het mogelijk om tijdens dit gesprek een afspraak te maken.

Strafrecht

Iedereen kan ongewild in aanraking komen met het strafrecht. Het strafrecht regelt dat de overheid een sanctie kan toepassen als een rechtsnorm wordt geschonden. Die sanctie kan een boete, taakstraf of gevangenisstraf zijn.

Wanneer u verdacht wordt van het begaan van een strafbaar feit, neem dan contact op. Wij geven u advies en staan u bij in elke fase van het strafproces.

Wij behandelen tevens jeugdstrafzaken. Daarnaast hebben wij regelmatig piketdienst. Dit houdt in dat u, wanneer u in voorlopige hechtenis bent genomen, door ons bezocht wordt. In de piketfase kunt u de heer Geerdink als voorkeursadvocaat opgeven. 

Heeft u interesse in een vrijblijvend intakegesprek betreffende een strafrechtzaak?