Advocaat voor letselschade, mediation of strafrecht

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen en wilt u meer weten over aansprakelijkheid en mogelijke schadevergoedingen? Bent u op zoek naar een professioneel scheidingsbemiddelaar, zodat u en uw partner de onaangename gang naar de rechter kunnen voorkomen? Of bent u ongewild in aanraking gekomen met het strafrecht? U ziet het: Geerdink Advocaten uit Oldenzaal is van alle markten thuis. We beschikken over een sterk team aan ervaren advocaten, ieder met zijn eigen specialisme. Zo weet u zeker dat uw zaak - privé of voor uw bedrijf - bij ons in goede handen is.

Advocaat voor letselschade, mediation of incasso’s

Letselschade

Iemand kan letsel oplopen door een ongeval (in het verkeer of tijdens het werk), medische fout of misdrijf. Persoonlijk leed en letsel hebben grote gevolgen. Het belangrijkste is natuurlijk dat het slachtoffer weer geneest. Maar vaak is er ook financiële schade. Het slachtoffer komt voor moeilijke vragen te staan over aansprakelijkheid, de schade en hoe hij vergoeding kan krijgen.

Veelal kost het veel moeite om uw gerechtvaardigde schadevergoeding van een verzekeringsmaatschappij te ontvangen. Niet zelden komt u terecht in een taai onderhandelingsproces. Wij staan u als raadsman bij en nemen het onderhandelingsproces van u over, zodat er een correcte financiële afwikkeling met u kan plaatsvinden.

Daarbij kunt u denken aan onder meer de volgende vormen van schadevergoedingen:

  • smartengeld
  • schadevergoeding in verband met verlies aan verdiencapaciteit
  • schadevergoeding in verband met noodzakelijk aan te vragen huishoudelijke hulp
  • schadevergoeding in verband met beschadiging goederen

Krijgt u onverhoopt te maken met letselschade en wilt u meer informatie? De heer mr. Geerdink informeert u graag nader tijdens een telefonisch gesprek. Uiteraard is het mogelijk om tijdens dit gesprek een afspraak te maken.

Mediation

Echtscheidingsbemiddeling door een scheidingsbemiddelaar heeft vaak de voorkeur boven een gerechtelijke procedure. Dat is niet voor niets, want de voordelen in geld, tijd en (duurzaam) resultaat spreken voor zich. Scheiden is in de meeste gevallen een pijnlijk proces. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Met een beslissing van de rechter is het geschil lang niet altijd volledig opgelost. De een kan winnen, de ander verliezen, maar vaker heeft een procedure alleen maar verliezers.

Het bijzondere van scheidingsbemiddeling is dat er geen verliezers zijn. Bij mediation geldt immers het uitgangspunt dat u samen een oplossing wilt vinden die zowel voor u als voor uw partner aanvaardbaar is. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een convenant. Scheiden mag niet alleen het afronden van een relatie zijn: het zou ook een goede start voor een nieuwe toekomst moeten vormen.

Scheidingsbemiddeling is overigens niet alleen mogelijk bij de ontbinding van een huwelijk, maar ook wanneer er bijvoorbeeld sprake is van geregistreerd partnerschap of wanneer u en uw partner samenwonen.

Mr. ten Voorde is specialist op gebied van familierecht, waaronder echtscheidingen. 

Wilt u meer informatie over de scheidingsbemiddeling van Geerdink Advocaten?

Strafrecht

Iedereen kan ongewild in aanraking komen met het strafrecht. Het strafrecht regelt dat de overheid een sanctie kan toepassen als een rechtsnorm wordt geschonden. Die sanctie kan een boete, taakstraf of gevangenisstraf zijn.

Wanneer u verdacht wordt van het begaan van een strafbaar feit, neem dan contact op. Wij geven u advies en staan u bij in elke fase van het strafproces.

Wij behandelen tevens jeugdstrafzaken. Daarnaast hebben wij regelmatig piketdienst. Dit houdt in dat u, wanneer u in voorlopige hechtenis bent genomen, door ons bezocht wordt. In de piketfase kunt u de heer Geerdink of mevrouw Ten Voorde als voorkeursadvocaat opgeven. De zaak wordt van begin tot eind door één advocaat behandeld.

Heeft u interesse in een vrijblijvend intakegesprek betreffende een strafrechtzaak?